L'Espanyol B va encarrilar les semifinals de la fase catalana de la Copa Federació. Va guanyar el partit anada per 1 gol a 3 al camp del Prat Els del Baix Llbregat van dominar els primers minuts i la recompensa va arribar-ne en el 24, quan Manu va marcar l'un a 0. La reacció blanc-i-blava, però, va ser immediata. Només tres minuts més tard Borja va empatar amb un xut des de fora l'àrea. El partit es va decidir a la segona part, en què l'Espanyol B va estar més encertat de cara a porteria. Aday, de cap, va sentenciar l'enfrontament. MANOLO MÁRQUEZ, entrenador del RCD Espanyol B ''La veritat és que nosaltres hem estat bastant molt encertats, sobretot en pilotes aturades hem estat molt bé. És veritat que el Prat ha xutat molt des de fora de l'àrea, el nostre porter ha estat molt bé, i és veritat que potser l'1 a 3 és exagerat.'' La tornada es jugarà la setmana que ve a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

AE Prat: Ramos, Fernando, Álvaro, Rafa Murillo, Larios (Lucas), Granell, Victor, Vivo, Matas, Fran Bea (Oribe) i Manu (Guille).
Espanyol B: Koke, Arthur, Aitor, Lluís López, Robert (Eric), Quaye, Kilian (Pere), Miravent, Aday (Sales), Mamadou i Borja.
Gols: 1-0, Manu (min 24); 1-1, Borja (min 27); 1-2, Aday (min 59) i 1-3, Aday (min 63).
Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio (Col·legi Català). Targetes a Larios, Granell i a l’entrenador Agustín Vacas, per part del Prat; i a  Aitor, Arthur, Borja, Pere  i a l’entrenador Manolo Márquez, per part del filial blanc-i-blau.