Foto plantilla CF Muntanyesa després de guanyar el Badalona
@CFMuntanyesa

La mala ratxa de les últimes jornades del Muntanyesa ha encès algunes alarmes entre els aficionats del club de Nou Barris. L’equip de Raúl Paje encadena tres derrotes consecutives i ha passat de la vuitena posició, que ocupava fa tres setmanes i a tres punts de les posicions de promoció d’ascens, a tenir el descens directe a només cinc punts. L’equip ha emès un comunicat per explicar la situació actual.

Una mala ratxa de resultats

Tres derrotes consecutives (Vilassar, Peralada i Pobla de Mafumet) han deixat el Muntanyesa en una situació complicada. El conjunt de Nou Barris ocupa l’onzena posició del grup cinquè de la Tercera RFEF amb 34 punts i té les places de descens directe a cinc punts, quan queden set jornades per acabar el campionat.

Aquesta crisi de resultats, l’equip de Raúl Paje ha perdut 11 partits i n’ha empatat set, ha fet que alguns seguidors hagin mostrat la seva preocupació a les xarxes socials. De fet, el 31 de març passat, després de perdre a casa contra la Pobla de Mafumet, el president Pedro García va publicar un missatge a X en què reclamava que “el futbol no té memòria. Des del club valorem i molt l’ascens històric com a campions de Primera Catalana l’any passat […] Confiem al 100 x 100 en la plantilla i el cos tècnic”. Una confiança que mantenia, “malgrat les crítiques i opinions oportunistes i, ara més que mai, cal estar units i seguir treballant.”

El comunicat dels jugadors del Muntanyesa

Tres dies després d’aquest missatge, la plantilla del Muntanyesa ha emès un comunicat per enviar un missatge de confiança i optimisme a l’afició. Aquest és el missatge:

“El primer equip del CF Muntanyesa vol comunicar a la nostra afició, als nostres, a tots aquells que esteu jornada rere jornada i que ens seguir per cada racó de Catalunya, el següent:

En l’àmbit econòmic, el CF Muntanyesa com a entitat està complint al 100 % amb les seves obligacions amb la primera plantilla. Sabem tots la humilitat del club i, encara així, l’equip està al dia gràcies al treball de la junta directiva encapçalada pel president Pedro García.

Esportivament, estem en una competició molt exigent i a la recta final del campionat, la classificació ens ha dut a passar per moments complicats sense haver assolit l’objectiu.

El nostre compromís segueix ferm. Aquesta plantilla farà el pas endavant, estem units com ho hem estat sempre, per aconseguir la permanència i deixar el Muntanyesa on es mereix.

Nosaltres estem conjurats per aconseguir-ho i aprofitem aquest comunicat per fer una petició als notres aficionats: continuem de la mà, continueu donant suport a l’equip com ho heu fet sempre i quan acabi aquesta temporada celebrarem tots junts haver aconseguit l’objectiu.

Club, plantilla i afició som un.