MIREIA BELMONTE nedadora de la selecció espanyola de natació "Muy contenta. Una prueba que no me esparaba hacer tan buen tiempo, bajar dos segundos mi mejor marca, del récord de España. Una semana dura, siete pruebas, seis finales, no puedo pedir mucho más." "Avui és diumenge i s'ha notat també que la gent ha pogut venir més i han estat animant. Estic molt contenta." ASCHWIN WILDEBOER, nedador de la selecció espanyola de natació "Sí que és cert que si hagués aconseguit una medalla estaria molt millor, però crec que avui molt poca cosa hauria pogut fer per canviar el resultat."

Mireia Belmonte  ha guanyat la medalla de plata en la prova de 400 metres estils. Belmonte ha sortit molt bé amb la papallona i s’ha col·locat segona posició, ha aguantat el seu punt feble en l’esquena i en la braça en i el crol ha pogut passar de tercera a segona per acabar amb la tercera medalla que guanya en aquests mundials. L’hongaresa Hosszu ha guanyat l’or i la nord-americana Beisel ha quedat tercera. Belmonte millora el registre de dues medalles de plata aconseguides en els Jocs Olímpics de Londres de fa un any. Acaba els Mundials amb aquesta plata dels 400 estils, la plata dels 200 m papallona i el bronze en els 200 metres estils.

Qui no ha tingut sort en la final d’avui ha estat el català Aschwin Wildeboer. El sabadellenc s’ha quedat a tant sols 4 centèsimes de la medalla de plata en els 50 metres esquena. Ha quedat 4rt en una cursa que ha guanyat el francès Camile Lacourt i els altres dos han arribat amb el matex temps, per tant, hi ha dues plates i no hi ha medalla de bronze. Wildeboer s’ha quedat a 6 centèsimes del seu rècord d’Espanya.