El Muntanyesa ha deixat una molt bona imatge en el segon partit de pretemporada. Els de Nou Barris han guanyat per 0 gols a 2 al juvenil del Premià, que ho ha posat molt difícil. Manolo González ha sortit d’inici amb un equip que combinava nous fitxatges com Toni o Pedrola amb jugadors com Rubén Giménez o Sascha, que ha inaugurat el marcador a les acaballes de la primera part. Toni ha tret una falta i Sascha ha pentinat la pilota al fons de la xarxa. A la segona part, Manolo González ha fet molts canvis, però l’equip s’ha mantingut sòlid. Padilla ha aprofitat una recuperació de pilota a la frontal de l’àrea local per col·locar la pilota lluny de l’abast del porter i fer el 0 a 2. Al final del partit, Nils ha estat a punt de fer el tercer amb un gran xut de falta que s’ha estavellat al pal.