El Gamper va tornar a ser la festa que era fa uns anys, quan l’afició veia per primera vegada els nous fitxatges i el soci ja podia començar a fer les seves travesses d’aquest any, sí, o aquest any, tampoc. Tata Martino va tenir una deferència amb l’equip que l’any passat va guanyar la Lliga i els va posar a tots d’inici. El tècnic argentí no vol canviar el que ja funciona, però si que ha emfatitzat molt en la pressió a dalt.
La pressió va asfixiar el Santos i al minut 8, Messi va inaugurar el marcador a la primera ocasió que va tenir. Alves va retrobar sensacions pujant i baixant la banda sense parar i amb una centrada seva, Leo va fer al 2 a zero en pròpia porta. Qui està molt endollat és Alexis Sánchez, que va fer el 3 a 0 i va participar molt i amb encert. Pedro a la mitja hora va fer el quart. La segona part va començar amb el plat fort de la nit. El debut de Neymar al Camp Nou i jugant amb Messi. El brasiler ho va intentar molt però va ser eclipsat per Cesc. El d’Arenys va fer el cinquè, el sisè a passada de Neymar, i es va quedar a prop del hat trick amb una falta a la creueta. Adriano va fer el golàs de la nit amb un gran xut de fora de l’àrea i el jove Dongou va tancar el marcador amb el 8 a 0. Si el soci s’ha de guiar pel Gamper, aquest any pinta bé.