Mallorca - RCD Espanyol
@RCDEspanyol

Nova oportunitat perduda de l’Espanyol per poder allunyar-se de la zona perillosa de la Primera Divisió. Els blanc-i-blaus només han pogut empatar (1-1) davant el Mallorca, un rival directe, en un partit marcat per dues jugades: el gol de Lazo i el penal, a favor del Mallorca, no assenyalat pel VAR.

Una primera part sense ocasions

Els primers 45 minuts entre el Mallorca i l’Espanyol només han servit per demostrar una cosa: que els dos equips es troben en una situació complicada i que veuen cada cop més a prop les places de descens. De la primera part només han destacat les rematades de Muriqi i Dani Rodríguez per part del Mallorca i les de Puado i Edu Expósito pels de Diego Martínez.

Els gols i la polèmica, a la segona part

Després del descans, el Mallorca ha fet un pas endavant. I aquest li ha servit per avançar-se en el marcador. Muriqi ha aprofitat una badada defensiva per fer l’1 a 0 quan només s’havien disputat tres minuts de la segona part. L’equip de Javier Aguirre ha buscat el gol de la tranquil·litat, però el que s’han trobat ha estat amb un gol inversemblant de José Lazo. El migcampista ha fet una centrada que s’ha anat enverinant fins entrar a la porteria de Predrag Rajkovic.

Quan només quedaven dos minuts per acabar el partit, ha arribat la jugada de la polèmica. Ángel Rodríguez ha entrat dins l’àrea i Brian Oliván l’ha fet caure. L’àrbitre ha assenyalat la cantonada després que el VAR no considerés l’acció com a penal. La decisió ha indignat els jugadors i tècnics del Mallorca. Javier Aguirre i Pablo Maffeo han estat expulsats.