El partit entre el Mediterrani i el Sant Andreu es preveia molt igualat, però finalment han estat els de Sants els qui s’han quedat amb els tres punts després d’imposar-se als andreuencs per 8 a 6.

Inici per al Sant Andreu, continuació per al Mediterrani

El Medi, amb casquet blanc, ha vist com l’equip de Dani Ballart s’emportava el primer quart per 1 gol a 2. Una diferència que s’ha eixamplat fins al 2 a 4 del segon quart. Però el gol de Mathieu Peisson ha provocat un curtcircuit al seu equip. El Medi ha fet un parcial de 6 a 0, amb el qual el conjunt de Jahzeel Martínez entrava a l’últim quart amb un 6 a 4 al seu favor.

CE Mediterrani - CN Sant Andreu

L’últim quart, el Medi l’ha dedicat a mantenir les distàncies i aconseguir la primera victòria després de dues derrotes consecutives.

Partit especial per a Ramon Santís

Partit especial per a Ramon Santís. El porter, que enguany ha fitxat per al Medi, va defensar la porteria del Sant Andreu durant 12 temporades i va formar part del club andreuenc durant 28 anys.

Ramon Santís, jugador CE Mediterrani

Avui, tot i estar lesionat, en Ramon no ha volgut perdre’s el partit contra el seu exequip i menys encara quan aquest ha acabat amb victòria.