El Mediterrani ha perdut el segon partit de semifinals del play-off pel títol davant el Mataró per 10 a 13 i d’aquesta manera diu adeu a la temporada. Les santsenques acaben el curs amb el bon gust de boca d’haver acabat quartes a la fase regular, fet que fa que la temporada que ve juguin competició europea.

Primera part igualada

El Medi, després de la derrota en el primer partit de semifinals, era conscient que havia de guanyar el segon si volia seguir viu a la Lliga. Això ha fet que les de Mariam Díaz hagin sortir molt endollades i hagin guanyat el primer parcial, 3 a 2. La igualtat ha continuat en el segon període, però ofensivament les del Maresme s’han mostrat més efectives i s’han imposat per 3 a 5. Al descans les visitants tenien un petit avantatge, 6 a 7.

El tercer quart decanta el partit

El tercer quart ha estat el que ha decidit el partit. Les santsenques no han pogut contenir l’allau ofensiva de les mataronines, que s’han imposat per 2 a 4 i han encarrilat la victòria. L’últim període ha estat el més igualat de tot el partit, ja que ha acabat amb empat a dos.

Amb aquesta victòria el Mataró es classifica per a la final, en la qual es trobarà amb el Sabadell.