Vila-real B Barça B
@FCBarcelonaB

El Barça B ha superat el tràmit de l’última jornada de la segona fase de la Segona Divisió B. El filial barcelonista ha superat el Vila-real B per 3 a 4 en un partit que ha servit per veure jugadors no habituals. Després de classificar-se matemàticament per al play-off d’ascens a Segona Divisió la setmana passada, el Barça B ha acabat en segon lloc del grup de forma matemàtica.

Primera part de domini blaugrana

El Barça B s’ha imposat sense problemes a un Vila-real B que tampoc no s’hi jugava res. Des de l’inici els de Garcia Pimienta han dominat el partit completament. Matheus ha fet un doblet, el primer de penal, i Oriol Busquets ha marcat el 0 a 3 abans d’arribar al descans.

El Vila-real B maquilla el resultat

Millán, al minut 51, ha fet l’1 a 3, però Rei Manaj ha marcat l’1 a 4 al 67, cosa que deixava l’enfrontament sentenciat. El Vila-real B ha acabat per maquillar el resultat amb els gols de Balde, en pròpia porteria, al minut 81, i de Jack, al 90.