El Mediterrani ha perdut el primer partit del play-off de semifinals, que és al millor de tres, a la piscina del Mataró per 12 a 8. Les del Maresme han encarrilat el partit en els dos primers quarts i a la segona part han controlat per sumar el primer punt d’aquest play-off.

El Mataró encarrila el partit

El Mataró, líder de la fase regular i que no ha perdut cap partit, ha marcat el ritme des d’un bon inici. Les santsenques han intentat que les mataronines no marquessin diferències, però l’efectivitat de les jugadores de Dani Ballart ha deixat el partit més que encarrilat per a les locals a la mitja part. Dos parcials idèntics de 3 a 1, tant en el primer com en el segon quart, han deixat una marcador de 6 a 2 al descans, que es preveia difícil de remuntar pel Medi.

El Mediterrani acaba amb bones sensacions

En el tercer quart, el Mediterrani s’ha tornat a veure superat per l’efectivitat del Mataró. Les santsenques han patit molt defensivament i han trobat la fórmula per aturar l’allau ofensiva de les maresmenques, que han aconseguit un parcial de 4 a 2. Amb el partit ja sentenciat, les barcelonines han guanyat l’últim parcial per 2 a 4.

Les màximes golejadores del partit han estat Anni Espar, amb quatre gols pel Mataró, i Roser Tarragó, amb tres pel Mediterrani.

El segon partit d’aquest play-off de semifinals es juga aquest diumenge a les 13 h a la piscina Josep Vallés de Barcelona.