El Natació Barcelona s’enfrontarà a l’Atlètic-Barceloneta en una de les semifinals de la Copa del Rei de waterpolo després que el conjunt de Víctor González s’hagi imposat al Mediterrani per 10 a 12.

Una primera part molt igualada

Els primers vuit minuts han estat molt igualats, tal com ho demostra el 2 a 3, resultat amb què s’ha arribat al final del primer període. Cal destacar, en aquest inici de partit, l’efectivitat d’Álvaro García, del Mediterrani, i Abel Ramon, del Barcelona, amb dos gols cadascú.

En el segon període, l’equip de Jahzeel Martínez ha intentat tornar a igualar el partit, però ha estat el conjunt de Víctor González el que ha ampliat més la distàncies amb el 4 a 6. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

El Natació Barcelona sentencia a l’últim quart

Després de la mitja part, el Mediterrani ha pogut empatar el partit amb el 7 a 7 i el 8 a 8. Ha estat un quart amb molts gols i en què els santsencs han pogut entrar amb totes les opcions a l’últim tram del partit gràcies a un parcial de 4 a 2.

L’últim quart ha estat el decisiu. I en aquests últims vuit minuts, l’equip de Víctor González ha estat més encertat de cara a porteria. Els gols de Pol Gomà, Blai Mallarach, Guillem García i Marc Valls han acabat donant el triomf als mariners que, en semifinals, s’enfrontaran a l’Atlètic-Barceloneta, tal com va passar la temporada passada.

Hem de competir i donar la talla contra l’Atlètic-Barceloneta”