L’Atlètic-Barceloneta disputarà la dissetena final consecutiva de la Copa del Rei de waterpolo després d’imposar-se al Natació Barcelona en les semifinals per 7 a 13. El derbi de la Barceloneta se l’ha endut el conjunt d’Elvis Fatovic tal com va passar a la Lliga.

Avantatge de l’Atlètic-Barceloneta a la primera part

L’Atlètic-Barcelona s’ha avançat en el marcador amb un gol inicial de Marc Larumbe, que ha estat igualat per Adri Delgado. El primer quart ha estat molt igualat i se l’ha acabat emportant el conjunt de Fatovic per un ajustat 2 a 3.

A l’inici del segon quart, l’Atlètic-Barceloneta ha ampliat les distàncies amb dos gols d’Àlvaro Granados, màxim anotador del partit amb set gols, i un de Miguel de Toro i Marc Larumbe per posar el 2 a 6 en el marcador. El resultat al descans era de 4 a 7 favorable a l’equip de la piscina Sant Sebastià.

Després del descans, la distància entre els dos equips s’ha anat eixamplant. Un parcial de 0 a 3 per a l’Atlètic-Barceloneta ha posat un 4 a 10 just abans de l’últim període i deixava el partit gairebé sentenciat.

A l’últim quart, els actuals campions de Copa han mantingut el nivell i s’han acabat imposant per 7 a 13. S’han classificat per a la dissetena final consecutiva, nou de les quals les han guanyades de manera consecutiva.