L’Atlètic-Barceloneta s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei de waterpolo després d’imposar-se al Terrassa per 13 a 6. El conjunt d’Elvis Fatovic ha decidit l’eliminatòria en el segon període. Unai Biel, amb tres gols, ha estat el màxim anotador del partit.

L’Atlètic-Barceloneta marxa abans del descans

El primer quart ha estat dels més igualats. Els porters: Unai Aguirre i José Motos s’han imposat als atacants. Només Roger Tahull i Adri Delgado han estat capaços de superar-los i fer que el primer període hagi acabat amb empat a 1.

En el segon quart, el conjunt d’Elvis Fatovic ha aconseguit obrir una escletxa en el marcador gràcies als gols de Luke Pavillard, i dos de Felipe Perrone han posat el 4 a 1 en el marcador. Un resultat que al descans era de 7 a 2 favorable als mariners.

Els mariners mantenen les diferències

Després del descans, l’Atètic-Barceloneta ha aconseguit mantenir les distàncies durant el tercer període. Els campions actuals han acabat el tercer quart amb un 10 a 4 al seu favor i amb el partit pràcticament sentenciat.

En l’últim període, el conjunt d’Elvis Fatovic encara ha pogut ampliar les diferències fins al 13 a 6 i classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei.