Era la penúltima jornada de la primera volta i hi havien molts al·licients per disputar aquest partit entre el líder, el CN Barcelona, i el tercer classificat, el Mediterrani, lluitant per quedar-se a la tercera plaça del grup A, juntament amb el CN Catalunya. Partit clau en què tots dos equips han sortit a totes a la piscina del Josep Vallès. Finalment, el Barcelona s’ha imposat amb un resultat de 6 gols a 9.

Dos primers períodes de lluita aferrissada

El Mediterrani ha inaugurat el marcador mitjançant un gol del jugador Àxel Corres. Aquest fet ha esperonat els locals que han organitzat una bona defensa per aturar els atacs del CNB. Al final del primer període el Medi s’ha aconseguit avançar amb dos gols a un. Tot i les bones sensacions, els nervis i les imprecisions han fet patent el moment important de la temporada, a les portes de la segona fase.

El Mediterrani ha aguantat bé la pressió i tot i els pocs gols anotats en aquests minuts, ha seguit manant en el marcador, amb els cenebistes trepitjant-li els talons. A 4 minuts pel final del segon període 4 a 3 en l’electrònic, una renda ajustada però suficient. Però dos minuts després, dos penals seguits a favor del CNB han capgirat el marcador, tots dos transformats, i per primera vegada el Barcelona que es posava per davant: 4 gols a 5 al descans a favor dels homes entrenats per Víctor González.

Segona part: CNB dominant i CE Mediterrani desinflat

Un parcial de 4 a 0 entre el final del segon període i el tot el tercer quart favorable al CN Barcelona, 4 a 7, un resultat provisional que ha fet que el tècnic del Medi, Jazheel Martínez, hagi demanat un temps mort per redreçar la situació. El Medi que ha perdut força en aquest tram del partit, i també ha minvat la moral gràcies als encerts del porter cenebista, Unai Aguirre. El porter ho ha aturat tot inclòs un penal a favor del Mediterrani, signant una actuació remarcable. Els locals no han pogut anotar cap gol en aquest tercer període (4 a 7).

El CE Mediterrani ha desaprofitat les superioritats i ha tret poc rèdit de la possessió, fet que ha donat ales al rival, el CN Barcelona per mantenir la diferència de gols en el marcador. En el darrer quart, el Medi ha tornat a marcar. Guillem Frigola, ha retallat distàncies a 4 minuts pel final, però sempre a remolc dels homes de Víctor González, que han defensat el marcador fins al final. El Barcelona s’ha imposat amb un resultat definitiu de 6 gols a 9.