El derbi entre el Mediterrani i el Catalunya ha caigut del cantó de les santsenques després d’una gran segona meitat. El Medi, amb una golejada per 7 a 20, s’ha acabat imposant al Catalunya en un partit plàcid.

Sorpresa local i resposta visitant

La primera meitat ha estat molt igualada. El Mediterrani s’ha avançat a la primera jugada de partit. El Catalunya però, ha respòs ràpidament i ha aconseguit un parcial positiu per establir el 5 a 3 al marcador. Tot seguit, es visitants han demostrat la seva superioritat amb un parcial de 4 gols consecutius que ha deixat un marcador de 5 a 7 al descans.

Sentència del Mediterrani

A la represa, les santsenques no han donat opcions al Catalunya i han sentenciat el matx amb un resultat de 7 a 16 a les acaballes del tercer quart. El desgast físic de les locals i l’encert visitant han decidit el matx amb un contundent 7 a 20. El Catalunya ha mostrat una gran intensitat a la primera meitat, però no ha pogut aguantar el ritme a la segona part. D’aquesta manera, el Medi es mantén colíder del grup A de la divisió d’honor femenina, juntament amb el Sabadell.