Matheus

L’ala Matheus Rodrigues serà jugador del FC Barcelona de futbol sala. El club blaugrana i el Corinthians han arribat a un acord perquè el jugador brasiler jugui al Barça per a les properes tres temporades. L’internacional de 23 anys és un dels jugadors brasilers amb més projecció del seu país i el Barça d’Andreu Plaza vol la seva potència i gol per recuperar el títol de Lliga.

Jove, però amb sis títols al palmarès

Matheus arriba procedent del Corinthians, on ha guanyat, en les tres temporades que ha disputat amb l’equip brasiler, dues Lligues i un Campionat Paulista, dues Copes del Brasil i una Supercopa. Esquerrà i amb molta capacitat golejadora, el jove jugador ha dit que “estic molt feliç de fitxar pel Barça. Vull ajudar el club i els meus nous companys a seguir el camí dels títols”.

Un Barça a la brasilera

Amb el fitxatge de l’ala esquerrà, el Barça de futbol sala suma ja set jugadors brasilers a la plantilla, ara mateix, la meitat que té en nòmina: Daniel Shiraishi, Dyego, Marcenio, Ferrao, Esquerdinha i Ximbinha. El club s’ha reforçat a més amb Cohello i el porter Miquel Feixas, i la compra definitiva de Ximbinha.