Últim partit de Lliga i ni Cerdanyola ni Europa s’hi jugaven res, però tots dos equips, tot i haver fet ja els deures, volien acabar la competició sumant tres punts. Els jugadors vallesans, com ja és tradició, han fet el passadís als jugadors escapulats, que es van proclamar vencedors de la Lliga de la Tercera Divisió la jornada anterior. El Cerdanyola també és equip de play-off d’ascens a la 2a RFEF. Finalment, s’han acabat imposant els escapulats per 0 a 1.

Primera part entretinguda i amb ocasions

El conjunt gracienc ha sortit amb un 11 titular poc habitual. David Vilajoana ha apostat per jugadors que han tingut menys minuts durant la temporada, començant per Briones a la porteria i continuant en línia atacant, amb homes com Èric o Carlos Cano, o també el lateral Martí Alba.

Tot i així, la primera ocasió ha estat per a l’Europa, amb una rematada d’Alba precisament, que no ha trobat porteria. En els primers minuts l’Europa ha portat la iniciativa, però la resposta del Cerdanyola ha arribat al minut 9, amb una rematada fortíssima d’Elhadji, que ha parat Briones, la més clara del conjunt local. A poc a poc el Cerdanyola s’ha trobat més còmode al camp, però l’alternança entre porteries era un fet, primer una centrada cap a Carlos Cano, que s’hi ha llançat de cap, però no ha atinat a colpejar la pilota i, seguidament, una rematada al pal de Hamza, del Sarda. En el 33, L’Europa ho ha tornat a provar, amb centrada de Ricky Vidal i Carlos Cano que tampoc no hi ha arribat per poc.

@CEEuropa

Poc abans del descans, l’Europa ha marcat un gol però l’àrbitre ha anul·lat la jugada per mans del davanter Carlos Cano. Bona jugada d’extrem d’Èric, i la centrada l’ha baixada Ricky Vidal i Carlos Cano ha rematat, però la pilota li ha tocat les mans, l’àrbitre ha invalidat la jugada. Marc Briones, avui porter titular de l’Europa, que estava completant una bona primera meitat, s’ha lesionat i ha hagut de sortir el porter suplent, Dani Pérez, abans del descans.

Segona meitat amb domini local i gol de l’Europa

El Cerdanyola ha sortit pressionant més a dalt en aquesta segona part, però amb moltes imprecisions en les línies de passada i les centrades. L‘Europa ha posat un punt d’intensitat al partit, però faltava el gol. I han estat uns minuts d’anades i vingudes amb ocasions clares per als dos conjunts.

@CEEuropa

El Cerdanyola hauria pogut avançar-se amb una rosca de Prat, que s’ha regirat sobre si mateix i ha engaltat una rematada a l’escaire que ha fet estirar de valent Dani Pérez. Hamza també ho ha intentat amb un xut de primeres que Dani Pérez novament ha rebutjat. Era el minut 70 i els vallesans que han seguit pressionant i, en una jugada de pilota aturada, una falta directa, Pitu ha enviat la pilota al pal. El Cerdanyola ha llançat molts avisos en aquest tram del matx. Al 80, una altra oportunitat de gol del Sarda, Bilal s’ha quedat sol en un un contra un davant Dani Pérez i el porter escapulat ha tornat a estar impecable, amb una aturada estel·lar.

En una jugada de contracop, passada en profunditat de la defensa, la pilota ha acabat a les botes de David Jiménez, que ha fet la passada de la mort per a Gerard Nolla, que ha marcat a plaer. Una jugada que ha creat un pèl de confusió, ja que alguns jugadors del Cerdanyola s’han parat en entendre que hi havia fora de joc en la passada, però l’àrbitre no ha assenyalat res. Quan més assetjava la porteria el Cerdanyola, l’Europa ha obert la llauna. Amb aquest gol s’ha arribat al final del partit i l’Europa tanca la temporada amb els tres punts del Municipal de les Fontetes.