El Martinenc ha empatat a dos davant la Pobla Mafumet. Els del Guinardó buscaven la tercera victòria de la temporada, però aquesta no ha arribat.

Joel avança el Martinenc

El Martinenc ha sortit entonat i ha generat diverses ocasions. Joel en el minut 24 ha fet l’1 a 0. El segon l’hauria pogut signar Rovira, però el seu xut des del mig del camp ha anat al pal. Al final de la primera part Arnau Riera, porter de la Pobla, ha estat expulsat per vermella directa.

La Pobla aconsegueix l’empat

Només començar la segona part Prats ha aconseguit l’empat a un dels tarragonins, però el Martinenc ha reaccionat amb rapidesa i, només tres minuts més tard, Villegas ha signat el 2 a 1. Tot i això, els tres punts no s’han quedat al Guinardó, ja que Joel ha fet l’empat a 2 definitiu.