El Martinenc ha disputat el primer partit de la temporada contra el Martorell

al CEM Guinardó. Els de Javi Gómez s’han emportat els tres primers punts de la temporada. El partit ha acabat 2-1 amb uns primers minuts en els quals han passat moltes coses.

Primers minuts intensos i poc més

El partit ha començat mogut. El Martinec s’ha avançat al marcador amb un gol de Kilian al minut 3 que ha suposat l’1-0. Un minut més tard els de Javi Gómez han concedit un penal que ha provocat l’empat. El gol l’ha marcat el capità del Martorell, Aguilera. El Martinenc ha buscat tornar-se a avançar i Roland Garròs gairebé posa el 2-1 al marcador amb una bona rematada de cap al minut 13. El porter del Martorell ha evitat el gol amb una molt bona estirada. Després de la intensitat dels primers minuts, el partit s’ha anat calmant i no hi ha hagut ocasions. El Martinenc ha cercat bastant Roland Garròs amb passades llargues. Tot i així, el Martorell ha pogut fer el segon gol al minut 35 amb un xut al pal de Güell. La primera meitat ha acabat 1-1 sense gaires ocasions en els últims minuts.

El Martinenc s’emporta el partit en una segona part espessa

La segona meitat ha començat com els últims minuts de la primera. Cap dels dos equips no ha acabat de fer-se amb el control del partit. La primera ocasió clara ha arribat al minut 59. El Martinenc ha robat una pilota a prop de l’àrea del Martorell que ha pogut significar el 2-1, però la defensa visitant ha reaccionat a temps. Després d’això, els de Guinardó s’han reactivat i s’han anat apropant a l’àrea rival. Al minut 78, Rafel ha tornat a avançar el Martinenc al marcador després d’una molt bona jugada col·lectiva dels de Javi Gómez. En els minuts finals el Martorell ha buscat l’empat, però el partit ha acabat 2-1.