El Muntanyesa i el Martinenc han empatat a un en el partit de la 15 jornada de la lliga de la Primera Catalana. L’enfrontament ha estat molt igualat, encara que els locals han generat més oportunitats. Roland Garros ha marcat el primer gol del matx mentre que Del Río ha fet el gol de l’empat.

Un Muntanyesa actiu en atac i efectiu

El derbi barceloní ha començat amb molta intensitat per part dels dos conjunts a la Bombonera. El Muntanyesa ha estat l’equip que més ocasions ha creat. Només començar, al minut dos, ha arribat la primera jugada perillosa per al conjunt local quan Miguel ha fet una rematada de cap, però la pilota ha sortit desviada. Pocs minuts després, els groc-i-negres ho han intentat de nou. Aquesta vegada ha estat Autamell amb un xut des de la línia de fons que ha acabat a mans del porter. Tot i ser un matx igualat, la Monta s’ha mostrat més actiu en atac i ha generat més oportunitats. Al minut, 29 ho han tornat a intentar en un xut de falta que Fuentes ha aturat sense dificultats. Els de Raúl Paje ho han tornat a provar, al minut 33, amb un xut de Dimas des de fora l’àrea petita que finalment el porter ha aconseguit desviar. Al descans s’ha arribat amb el marcador de 0 a 0.

Garros obre la llauna i Del Río empata

El Muntanyesa, seguint amb la mateixa dinàmica que en els primers 45 minuts, no ha trigat a estrenar el marcador. L‘autor del gol ha estat Roland Garros, gràcies a un xut des del lateral dret de l’àrea petita després que hagi rebut una assistència des de la banda de Poveda. A diferència del principi, en aquest segon temps, el Martinenc ha generat fins a tres ocasions abans que arribés el gol. Joel ha intentat fer el gol de l’empat amb un xut des de l’àrea, però Mourin ho ha impedit. Torrent també ha buscat el gol de l’empat amb una rematada que finalment ha marxat desviada. Aleix, al minut 75, també ho ha provat amb un xut, però ha sortit desviat. Per la seva banda, el Muntanyesa no ha disminuït el ritme i Velillas ha buscat el segon gol amb un xut des de la banda de l’àrea petita que ha acabat en mans del porter. Els vermells han trobat una oportunitat clara per marcar el seu primer gol i així igualar el partit. El protagonista ha estat del Río al minut 79. El derbi barceloní ha acabat amb un empat 1 a 1.