MARTÍ CIFUENTES, entrenador de la UE Sant Andreu: "Crec que a la primera part s'ha intentat. Hi ha hagut només una aproximació del Llevant que ha acabat amb un penal. I a la segona part hem estat bastant desdibuixats. Crec que l'equip no ha tingut un bon ritme de partit. Tàcticament no hem acabat d'estar gaire d'acord amb la idea del que volem fer aquí."

Martí Cifuentes encara té feina per endavant per aconseguir canviar la dinàmica negativa en què es troba el Sant Andreu. El nou tècnic quadribarrat no ha tingut un bon debut, tot i que tampoc no ho tenia fàcil, ja que avui tenia la baixa de quatre defenses. Per acabar-ho d’adobar, Aarón Bueno s’ha lesionat a l’escalfament i ha hagut de deixar el seu lloc a Quim Araujo.

El Sant Andreu ha fet una bona primera part, en què ha aconseguit dominar el joc, però sense crear gaires oportunitats clares. A cinc minuts del descans el Llevant ha disposat d’un penal, però Morales l’ha refusat i ha aturat el posterior xut. La segona part ha continuat sense ocasions clares, però el Sant Andreu no ha estat tan encertat i el Llevant ho ha aprofitat per marcar l’únic gol del partit mitjançant Higón al minut 77. Ja a les acaballes, Xavi Jiménez ha vist la targeta vermella directa, la qual cosa ha complicat encara més aconseguir algun punt.

UE Sant Andreu: Morales, Xavi Jiménez, Xapi Arnau, Mozó, Rubén, Ibon, Josu (Víctor, min 63), Ton Alcover, Matas (Ander Vitoria, min 68), Mouriño (Guzman, min 56) i Quim Araujo.

Levante UD B: Leandro, Polaco, Mossa, Altares, Expósito, Armando, Jason (Higón, min 46), Camarasa, Fonte (Galán, min 66), Andy (Álvaro, min 75) i Traver.

Gols: 0-1, Higón (min 77).