El tècnic del Barça ha deixat molts titulars a la banqueta pensant en el compromís de Champions de dimarts contra el Copenhagen, però tot i això s'han avançat amb un bon xut de Xavi Quintillà. A la segona part ha arribat la reacció periquita. Marc Gual ha empatat només començar i el Barça ha decidit posar tota la carn a la graella. Però els teòrics titulars han vist com Marc Gual ha fet el 2 a 1. L'ensurt l'ha protagonitzat el davanter de l'Espanyol Jafar, que ha hagut de marxar en ambulància després d'un cop. JORDI VINYALS, entrenador del FC Barcelona juvenil "L'important era per al dimarts tenir la gent al màxim de bé físicament possible i avui hem plantejat el partit una mica amb això. Ells han jugat bé. Jo crec que ha sigut un partit molt igualat." DAVID GALLEGO, entrenador del RCD Espanyol juvenil "Hemos interpretado muy bien lo que queríamos buscar y estoy muy contento porque han entendido lo que se buscaba y no le han perdido nunca la fe a la remontada con un equipo como el Barça, que recordemos que es el segundo partido que pierde en todo el año."

RCD Espanyol Juvenil: Rubén, Lirola, Aaron, Iago, Lluís, Traoré (Roger, min 89), Julio (Iván, min 66), Roca (Borja, min 85), Jafar, Marc Gual (Carles, min 78) i Entrena.

FC Barcelona juvenil: José Aurelio, Sergi, Roger, Rodri, Quintillà (Godswill, min 79), Juan Antonio, Maxi, Kaptoum, Pedro (Munir, min 65), Álex Corredera (Enguene, min 62), Ebwelle i (Moha, min 75).

Gols: 0-1, Quintillà (min 38); 1-1, Marc Gual (min 47), i 2-1, Marc Gual (min 74.