Aitana Bonmatí ha acudit a la botiga del Barça del passeig de Gràcia després de rebre la Pilota d’Or, que l’acredita com a millor jugadora del món. La de Sant Pere de Ribes ha concentrat centenars d’aficionats a l’entrada de l’establiment, que han esperat impacients el seu torn per conèixer la jugadora del Barça.

La pluja no ha rebaixat l’eufòria culer

Malgrat que la pluja ha fet acte de presència abans que Aitana Bonmatí arribés a la botiga, els centenars d’aficionats no s’han mogut del seu lloc i han esperat amb paciència i il·lusió l’entrada de la millor jugadora del món. L’arribada de la futbolista del Barça ha estat una explosió d’eufòria entre la multitud, que ha cridat i elogiat la jugadora tant com ha pogut. Quan la protagonista ja era a dins, la satisfacció dels aficionats s’ha traduït en un fort aplaudiment i després els presents han pogut entrar a la botiga.

Tarda de fotos i signatures

Els centenars d’aficionats presents a la botiga han aconseguit una foto amb la millor jugadora del món, així com la seva signatura en samarretes i altres accessoris. La trobada, convocada a través de les xarxes socials del Barça, ha estat un èxit i els seguidors n’han sortit molt satisfets.