Gerar Piqué RAC!

Gerard Piqué ha repassat tota l’actualitat del Barça en una entrevista a ‘El món a RAC1’. A banda d’analitzar el moment delicat que viu l’equip de Xavi Hernández, Piqué ha tornat a sincerar-se sobre el seu desig d’aspirar a ser president del FC Barcelona. “Ho he pensat moltes vegades, ser president. És una cosa molt sacrificada, si ho poses en una balança, només surts perdent. No ho descarto, però ara mateix no ho tinc gens al cap.”

Piqué ha anat més enllà i ha explicat els motius més profunds que el porten a plantejar-se aquest escenari: “Si realment m’ho plantejo és per tot el que li dec al club, sóc qui sóc gràcies al Barça, i si algun dia em necessita m’ho podria plantejar.”

Gerard Piqué demana suport a Xavi Hernández

Gerard Piqué ha reconegut a RAC1 que només ha parlat amb Xavi una vegada des que va marxar del Barça. “Em va escriure per si em volia unir a la celebració del títol de Lliga”. Piqué ha demanat paciència amb el projecte de Xavi. “Cal tenir paciència amb el projecte. Xavi coneix la casa i ha mamat el model de joc. No veig ningú millor que ell per treure això endavant.”