Luis Enrique Martínez, tècnic de la selecció espanyola, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant el Marroc d’aquest dimarts, 6 de desembre. L’entrenador espanyol ha advertit que el duel contra els marroquins serà un partit complicat, amb una de les seleccions més motivades del Mundial i s’ha mostrat convençut que aquesta és una gran oportunitat per Espanya per passar de ronda.

Luis Enrique Martínez: “L’objectiu és jugar set partits”

Luis Enrique Martínez ha explicat que el grup se sent molt motivat per afrontar aquesta nova fase eliminatòria del Mundial de Qatar, però que la seva idea de joc no canvia i seguirà en la mateixa línia per plasmar-la sobre la gespa: “Jugarem amb una idea clara i seguirem així”. En perspectiva, ha valorat positivament el rendiment de l’equip en aquests tres partits de fase de grups, i li ha posat una nota entre “el notable alt i l’excel·lent baix”, ja que la selecció espanyola no és l’única que juga els partits, “el rival també juga i nosaltres no tenim la pedra filosofal per excel·lir sempre”.

El tècnic asturià ha dit que hi ha aspectes del joc a millorar, com les petites desconnexions en els partits contra Alemanya i el Japó, però d’altra banda ha afegit que veu l’equip “amb moltes ganes d’aconseguir l’objectiu i molt convençut de les seves possibilitats”.

Luis Enrique Martínez: “Valorem i respectem la selecció del Marroc”

Luis Enrique Martínez, en relació amb possibles menyspreus cap a la selecció marroquina, el tècnic ha dit que tot el contrari, que des de la selecció espanyola “es valora molt aquesta selecció i es respecta”, i que és un conjunt molt fort que està fent una actuació molt bona en aquest Mundial de Qatar. Sobre la possibilitat que a la graderia de l’estadi hi hagi més aficionats marroquins que espanyols, Luis Enrique s’ha mostrat encantat per aquest fet. “M’encanta que l’estadi estigui ple, és una festa del futbol, hem de gaudir i que guanyi el millor”.