Cruyff i Maradona

Johan Cruyff i Diego Armando Maradona són dos autèntics mites del futbol. Dues llegendes que molts aficionats situarien al número 1 de millors jugadors de la història. Les seves seleccions, Holanda i Argentina, s’enfrontaran als quarts de final del Mundial de Qatar. És per això que s’ha tornat a fer viral un vídeo en què tots dos s’abracen a la llotja del Camp Nou. És un vídeo emotiu i tendre que demostra el respecte i l’admiració que tots dos professaven per l’altre. Respecte entre els més grans.

Dos petons i una abraçada per a la història

En el vídeo en si, es pot veure a Maradona baixant les escales de la llotja del Camp Nou. En una butaca dret, hi ha Johan Cruyff, que en veure l’argentí li toca l’espatlla. Maradona es gira, i en veure qui l’havia tocat, se sorprèn positivament, s’acaben fent dos petons i una abraçada. Un vídeo entranyable per a la història, qui sap si va ser l’últim cop que es van veure i abraçar. Cruyff va morir el 2016 i Maradona el 2020.

La imatge és d’un partit que el Barça va jugar contra el Mallorca al Camp Nou el 2 de gener del 2009. Maradona era seleccionador de l’Argentina, i venia a presenciar el partit de Leo Messi. Finalment, però, Pep Guardiola va deixar descansar el jugador blaugrana, que va acabar veient el partit al costat de Maradona a la llotja.

Aquest és el vídeo: