futbol sala

Sergio Lozano, el jugador de la secció de futbol sala del Barça, pateix un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret. El comunicat oficial dels serveis mèdics del club confirma que l’esportista haurà de passar pel quiròfan aquest divendres, 22 de gener, a les 15 h. Lozano serà intervingut pel Dr. Joan Carles Monllau i el seu equip. Els serveis mèdics no han concretat el temps de baixa, però és presumible que el jugador, de 32 anys, es perdi el que resta de temporada.

Comunicat oficial del FC Barcelona

Tercera lesió de gravetat al genoll dret

Sergio Lozano es va lesionar el 15 de gener en el partit de setzens de final de Champions contra el modest Pristina, de Kosovo. A cinc minuts pel descans, un xoc amb Leandro, de l’equip rival, el va precipitar a terra amb evidents gestos de dolor.

No és la primera vegada que el jugador passa per un calvari a la mateixa articulació. A l’octubre del 2015, en un duel de Lliga contra el Movistar Inter, una topada amb el seu company Wilde el va deixar fora de competició tota la temporada.

El setembre del 2016, amb la selecció espanyola al Mundial de Colòmbia, també es va lesionar de gravetat, trencant-se els lligaments creuats del mateix genoll, el dret, amb un període de baixa de sis mesos.

En els dos casos anteriors, el jugador ha tornat recuperat i amb un gran nivell al primer equip del futbol sala blaugrana i actualment és considerat com un dels millors especialistes mundials d’aquest esport.