El partit ha començat molt igualat. El Barça, gràcies a l’anotació de jugadors com Vezenkov i Tomic, ha fet un bon primer quart en atac. De fet, els blaugrana han anat fins a vuit punts al davant. En el segon període tot plegat ha canviat. El Madrid ha intensificat la defensa i els blaugrana només han estat capaços d’anotar 13 punts, amb una estadística pobra des de la línia de tres, dos de 16. Els blancs, gràcies a les jugades de Doncic i l’encert en el llançament exterior, s’han posat al davant en el marcador. A la mitja part han aconseguit el màxim avantatge: 11 punts, 47-36.

A la represa el Barça ha sortit disposat a plantar cara i ha retallat diferències. Els de Bartzokas han millorat en defensa i també en atac. De fet, els blaugrana han guanyat el tercer quart per 21 a 15, per tant, s’entrava en l’últim període amb tot per decidir. I en els últims 10 minuts ha continuat la igualtat. S’ha entrat en els últims segons amb el Barça al davant en el marcador, però aleshores una cistella de Sergi Llull ha donat el triomf al Madrid. Oleson ha tingut set dècimes per capgirar el marcador, però el triple no ha entrat.