Partit seriós del Júpiter, que ha fet un gran treball de contenció i de recuperació de pilota per tallar l’aportació ofensiva de la Pobla de Mafumet.

A la primera part, al conjunt local li ha costat arribar a porteria. Un dels jugadors més actius, Iván, ho ha intentat des de la frontal però Santolalla ha rebutjat amb encert. Ho ha provat Gil en una jugada a pilota aturada que la defensa jupiterista ha enviat a córner. Iván, de nou, ha centrat una pilota que no ha trobat rematador.

Juanjo García donava indicacions als seus homes, que s’han començat a animar en aquest tram final per encarar la porteria de Perales. Adrián ha arribat a la línia de fons i ha deixat l’esfèrica per a Pep, que no ha dirigit bé el cop de cap. Tampoc ha tingut sort Santolalla amb un xut de falta que s’ha perdut molt per damunt del travesser.

A la segona meitat els gris-i-grana han dirigit millor el seu atac i han creat més perill. Adrián, però, s’ha equivocat quan ho tenia tot de cara per marcar i el xut ha sortit molt desviat. L’entrenador dels barcelonins es lamentava de l’ocasió perduda. A punt ha estat de sorprendre l’acció d’Eric quan la pilota ha picat a la creueta de la porteria local dibuixant una paràbola impossible. Perales ha tret els punys i ha salvat l’ocasió a la sortida d’un nou córner del Júpiter.

La Pobla ha tornat a tenir la seva oportunitat també des del servei de córner, però Riki ha xutat fora. Potser una de les ocasions més clares del Júpiter ha estat la de Prat, que ha passat fregant el travesser. En els darrers minuts els de la Verneda s’han quedat amb deu homes per l’expulsió del capità, Sergi, que ha vist la segona targeta groga per protestar, però el fet ja no ha incidit en el resultat, que s’ha mantingut en el 0 a 0.

En la propera jornada el Júpiter afrontarà un altre partit transcendental a casa per sortir de la zona de descens, el seu rival serà el Cerdanyola del Vallès.