L'Espanyol - Tenerife al RCDE Stadium

El conjunt blanc-i-blau havia de guanyar el Tenerife per aconseguir el títol de lliga de la Segona Divisió A i l’Espanyol ha fet la feina a mitges, ja que ha empatat amb el conjunt canari a un. Fins gairebé el final els homes de Vicente Moreno eren els virtuals campions de la lliga, però un gol de Lago Junior del Mallorca en el minut 89 ha fet que no fos possible en aquesta jornada. Per ser campions, tant Mallorca com Espanyol havien de fer el mateix resultat, però el Mallorca ha guanyat i els blanc-i-blaus han aconseguit només un empat.

A l’Espanyol li costa generar perill

L’Espanyol ha començat perdent a l’RCDE Stadium. El Tenerife, en una de les primeres accions del partit, ha sorprès la defensa i el porter Diego López amb el primer gol: Samuel Shashoua ha arrencat per banda dreta i ha cedit la pilota pel lateral Carlos Pomares que no ha fallat. El conjunt perico ha tingut algunes aproximacions i també ho ha provat des de la pilota aturada, però les faltes servides per Adrián Embarba han marxat desviades.

Raúl de Tomás, revulsiu de l’Espanyol

La dinàmica ha virat a la segona meitat, que en els compassos inicials l’Espanyol hauria pogut empatar el matx, però la rematada de cap de Dimata ha acabat el travesser.

@RCDEspanyol

Però amb l’entrada de Raúl de Tomás pel mateix Dimata, l’equip blanc-i-blau ha trobat el revulsiu perfecte. El davanter ha trepitjat la gespa en el minut 60, i ha tardat un minut a aconseguir el desitjat empat. De Tomás no ha perdut l’olfacte golejador en el seu retorn a la competició, després de patir el coronavirus.

Tot i amb això, el ritme de partit ha tornat a baixar i en el darrer tram tampoc no hi ha hagut oportunitats clares. Amb l’1 a 1 s’ha arribat als 90 minuts. L’Espanyol ha tancat el partit amb un jugador menys, per l’expulsió de Sergi Darder en el 90.

Raúl de Tomás i Diego López, un pas més per al pitxitxi i per al trofeu Zamora

Raúl de Tomás ha aprofitat els minuts i ha transformat un gol, sumant-lo al seu compte particular. Ara compta amb un total de 22 gols i segueix al capdavant de la classificació del pitxitxi de la lliga de la Segona Divisió A. Diego López, per la seva banda, ha encaixat un gol davant el Tenerife però també es manté com a líder pel trofeu Zamora’, premi al porter menys golejat de la temporada.