L’Horta afrontava una altra jornada clau per seguir somiant amb la permanència a la Tercera Divisió. Després de la victòria esperançadora davant el Santfeliuenc, els hortencs han perdut davant el líder del grup, la Pobla de Mafumet, per 4 gols a 2.

L’Horta es defensa, la Pobla marca

Després d’alguns minuts de tempteig, amb oportunitats a les dues porteries, la Pobla de Mafumet ha agafat les regnes del partit afegint un punt més de pressió. El gol local no ha trigat i, en el minut 18, Karim amb un xut des de fora l’àrea ha foradat la porteria de Víctor Cócera. A partir d’aquí, només hi ha hagut un dominador i el pes del partit ha recaigut en la Pobla de Mafumet, i l’Horta s’ha defensat com ha pogut.

Els homes entrenats per Javi Iglesias han intentat la reacció, però la insistència només ha produït un xut de Juanlu molt desviat a la dreta de la porteria de Cristian. La Pobla hauria pogut ampliar el marcador abans del descans, quan Oribe ha estavellat una pilota al pal. Amb l’1 a 0 els jugadors dels dos conjunts han enfilat camí de vestidors.

L’Horta rep la sentència de la Pobla al segon temps

Només començar el segon temps, la balança s’ha equilibrat, quan al minut 50 l’àrbitre ha estimat penal per una falta sobre Juanlu quan rebia la pilota d’esquenes. Jordi Aumatell s’ha encarregat de transformar la pena màxima des dels 11 metres. L’alegria dels barcelonins ha durat exactament cinc minuts, els que ha tardat la Pobla de Mafumet a fer el segon gol, obra de Carlos Martínez.

Alejandro Ariel, que ha sortit ben entrada la segona meitat, ha tornat a equilibrar el marcador en el 72. Però els darrers minuts han sentenciat l’Horta. La Pobla de Mafumet ha enllaçat dos gols i ha blindat el resultat. El tercer ha arribat després d’una errada poc habitual del porter hortenc Víctor Cócera, que ha permès el gol d’Óscar Gómez. Ricky de cap ha fet el quart i últim a la sortida d’un córner, en el minut 85.