El Muntanyesa ha perdut a Nou Barris davant el Banyoles per 0 a 3. L’expulsió de Brian Canalejo a la primera part ha marcat el desenvolupament del partit. A la segona part, els gironins han estat superiors, Pime i Bargalló, amb dos, han estat els golejadors.

El Muntanyesa es queda amb 10

El partit ha començat sense un dominador clar. Els dos equips han intentat obtenir-ne el control, però cap del dos ho ha aconseguit. El primer xut amb perill ha estat del Banyoles. Abel ho ha provat des de fora l’àrea i Nil aturat segur. I en el minut 20, la jugada que ha marcat el partit. Brian Canalejo ha estat expulsat amb targeta vermella directa. Els de Nou Barris, però, tot i jugar amb inferioritat no han fet un pas i fins i tot han voltat més la porteria dels gironins. Joan Verdú amb una centrada xut ha generat l’ocasió més clara del barcelonins a la primera part. En el tram final de la primera part, el Banyoles ha tingut més la pilota i també ha generat la jugada de més perill. Toni davant Nil ha rematat per sobre el travesser.

Arriben els gols

El Banyoles ha sortit del vestidor disposat a fer valer la seva superioritat numèrica i, amb més control de la pilota, ràpidament ha obtingut premi. En el minut 50, penal de David Soriano sobre Eric Gispert. Pime ha agafat la responsabilitat del llançament i l’ha transformat amb el 0 a 1. La Monta ha intentat reaccionar a pilota aturada, però la falta executada per Verdú l’ha rematada per sobre el travesser Dani. Els de Calderé han buscat l’empat i ha tornat a ser Dani qui ha posat a prova a Bartrina. Però ha estat un miratge, ja que el Banyoles ha agafat les regnes del partit i en cinc minuts ha sentenciat el partit. Dos gols de Bargalló han situat el 0 a 3, que donava els tres punts als gironins. A les acaballes del partit, el Muntanyesa hauria pogut retallar diferències, però el xut d’Ion Vázquez l’ha rebutjat Bartrina a córner.