El Sant Andreu ha guanyat el Granollers per 0 gols a 1 i s’ha classificat per a les semifinals del play-off d’ascens a la Segona RFEF. Els andreuencs han superat els granollerins en un partit molt igualat i treballat, marcat per un gran ambient al Municipal del Carrer Girona. Carreón ha marcat l’únic gol del matx, però Arnau Riera s’ha convertit en l’heroi dels andreuencs després d’aturar un penal en l’última jugada del partit. Ara, els de Cristian García, jugaran la següent “final” contra el Terrassa.

El Sant Andreu colpeja primer

Primers compassos elèctrics per part de tots dos equips, que han sortit a donar-ho tot des del primer minut, en part, segur, pel gran ambient generat tant per l’afició andreuenca com la granollerina, que sabien el que s’estaven jugant els seus en aquest duel. El partit, però, ha estat molt competitiu al mig del camp i no s’hi han produït ocasions clares per foradar la xarxa rival, fins que el Sant Andreu ha arribat a l’àrea del Granollers pràcticament en la primera que ha tingut, al minut 14, i ha obert la llauna amb un gol de Carreón, després d’una gran assistència de Kilian Duran. Els de José Solivelles, conscients que s’ho jugaven tot, han estat més actius per tal d’empatar. La més clara ha estat una centrada de Suaibo des de la banda esquerra, que s’ha passejat per davant la porteria sense rematador, i Yaya Sidibe ha tret a córner. Finalment, el matx ha recuperat el guió de l’inici del partit, i s’ha arribat a la mitja part amb el 0 a 1 a favor dels interessos dels de Cristian García.

Carreón celebra l’únic gol del partit

Arnau Riera, l’heroi quadribarrat

A la represa, el joc ha continuat molt dividit, però amb un Granollers més insistent en atac que no ha trobat manera de fer el gol de l’empat. El Sant Andreu, en canvi, s’ha hagut de defensar per mantenir el resultat, però també ha gaudit d’ocasions, de fet, al minut 62, Kilian ha estavellat un xut al travesser. Tots dos equips han començat a gaudir de grans arribades a l’àrea rival. El Granollers ha tingut la seva a la sortida d’un córner, en una rematada de cap de Víctor Morales al minut 66, que ha sortit fregant el pal de la porteria d’Arnau Riera. La igualtat ha continuat sent la tònica del partit, tot i que els darrers 10 minuts s’han convertit en anades i vingudes de tots dos equips a l’àrea contrària, de fet, el Granollers ha gaudit d’una gran oportunitat de fer l’empat i portar el partit a la pròrroga, al minut 91, en un xut de Marc Gelmà que ha sortit fregant el pal. Tothom es pensava que seria l’última ocasió, però el guió del partit encara estava obert. I en l’última jugada del partit hi ha hagut penal a favor del Granollers. Pau Darbra ha estat l’encarregat de llançar-lo, però Arnau Riera li ha endevinat la direcció del xut i ha rebutjat el penal. L’àrbitre en aquell moment ha xiulet el final del partit i el porter quadribarrat s’ha convertit en l’heroi del seu equip.