Les escapulades van ser molt superiors i en cap moment no van donar opció al Cerdanyola. Pili va ser l'encarregada d'obrir el marcador i després els gols van anar caient un rere l'altre. Andrea Portas va fer el segon i Clara va signar un triplet per anar al descans amb un clar 5 a 1. A la segona part, tot i els canvis que va introduir el tècnic, Àlvaro del Blanco, l'Europa va continuar molt intens. Andrea Granados va marcar tres gols, Zaira va signar-ne dos i Anabel, Alcocer, Abril, Sitjà i Andrea Portas van completar el festival golejador de les gracienques. ÁLVARO DEL BLANCO, entrenador del CE Europa ''Estoy contento ellas. Están currando muchísimo en los entrenos. Están captando todo lo que intentamos transmitirles y cuando este equipo que tenemos trabaja y curra salen las cosas bien.'' Amb aquesta contundent victòria, l'Europa tanca la pretemporada perfecta. Ha guanyat els quatre partits que ha jugat amb 33 gols a favor i només quatre en contra. Fantàstiques vibracions abans de començar la Lliga aquest cap de setmana. Les escapulades debutaran al camp del Son Sardina.