Al minut 1, David Toro ha fet una assistència de taló que Sekou ha aprofitat per fer el primer del Sant Andreu. El partit semblava plàcid per als locals, però tot s’ha girat en contra amb una errada defensiva. Dani Sánchez ha rebut falta dins l’àrea i ha transformat el penal en l’empat a 1. Llavors ha aparegut Toni Pérez per fer l’1 a 2. Un autèntic golàs. Just abans del descans Sekou ha aconseguit l’empat a 2. Abans, els locals havien reclamat dos penals a l’àrea de Tato Burgada que l’àrbitre no ha xiulat.

La segona meitat ha tingut més ocasions. Josua ha perdonat el 2 a 3 i per part andreuenca el pal ha evitat el 3 a 2. Santos ha deixat la Monta amb deu i el Sant Andreu ho ha aprofitat en el temps afegit. Noguera ha permès que el derbi es quedés al Narcís Sala.