El debut del Barça al Palau aquesta temporada no podia haver estat més entretingut per als espectadors. Emoció, joc i gols, molts gols, amb alternances en el marcador. Després del gol inicial de Panadero, el Noia es va avançar fins a dues vegades, 1 a 2, i 2 a 3, però els de Ricard Muñoz van saber refer-se'n i van capgirar l'electrònic. Pablo Álvarez, que va fer un doblet, Lucas Ordóñez i Barroso van permetre als blaugrana superar un equip molt competitiu que sempre va donar la cara. RICARD MUÑOZ, entrenador del FC Barcelona Lassa "En línies general jo crec que l'equip està bé, està en la línia que volem, amb molt marge per poder créixer, però més enllà del resultat perquè l'objectiu era donar petits passos, i avui hem fet un altre." El Barça jugarà els quarts de final d'aquesta Lliga Catalana el dia 6 de setembre, però ho farà amb el filial perquè el primer equip ja tenia concertat prèviament un torneig amistós de pretemporada a Portugal.

FC BARCELONA LASSA – 5 CE NOIA FREIXENET – 3

Barça: Sergio Fernández, Pau Bargalló, Pablo Álvarez, Matías Pascual, Marc Gual –cinc inicial- Lucas Ordóñez, Sergi Panadero, Xavi Barroso, Edu Lamas.

Noia: Xus Fernández, Nil Roca, Aleix Esteller, Ferran Rosa, Humberto Mendes –cinc inicial- Eloi Albesa, Sergi Aragonès, Arnau Xaus, Del Amor.

Àrbitre: Òscar Valverde. Blava a Humberto Mendes i a Eloi Albesa.

Gols: 1-0, Sergi Panadero (17’). 1-1, Humberto Mendes (27’). 1-2, Del Amor (30’). 2-2, Pablo Álvarez (32’). 2-3, Aleix Esteller (37’). 3-3, Lucas Ordóñez (46’). 4-3, Barroso (46’). 5-3, Pablo Álvarez (49’).