Matí de reconeixements al Nou Sardenya. Primer a Rovira, Cano i León pels èxits amb la selecció catalana amateur. Després als capitans Àlex Delmàs i Sandra Teixidó, premiats a la Nit de l’Esport gracienca. També a l’escola de futbol dirigida per Arturo Ramírez.

El vent ha marcat la primera part, amb algunes arribades de perill de l’Europa, que no ha acabat d’afinar del tot la punteria. Precisament el vent ha estat a punt de jugar una mala passada a Eloi Mir, ben resolta pel porter escapulat. A la represa ha seguit la tònica. Dólera ha mogut la banqueta.

Cano ha pogut fer gol en aquesta rematada, però ha topat amb el porter visitant i ha hagut de ser substituit. I Cebri s’ha retrobat amb el gol. Primer amb una falta magistral al minut 81 que s’ha colat per l’escaire de la porteria del Gavà, i el segon amb una mostra espectacular de velocitat.

2 -CE EUROPA: Eloi, Édgar, Víctor Duran, Cano (Alberto, 70′), León, Javi Lara, Valderas, Camacho, Epitié (Cebri, 55′), Rovira i Diego (Delmàs, 55′).

0 – GAVÀ CF: Pacheco, Joan, Vivó, Aitor (Zurita, 80′), Cervantes, Alabau, Cristian, Alegre, Juanito, David (Juan Quiles, 70′) i Oriol.

GOLS: 1-0 (Cebri, 82′); 2-0 (Cebri, 86′).