El Barça d’hoquei patins ha suat de valent per superar el Lloret al Palau per 4 a 2. La derrota de la setmana passada a Alcoi ha començat passant factura als blaugrana, que han vist com els selvatans han fet el 0 a 1 amb un xut llunyà de Pelicano al minut 2. La reacció local no s’ha fet esperar amb un gol de Pablito Álvarez. A partir d’aquí, el Lloret s’ha tancat molt bé i ha sortit amb perill al contraatac. Els de Gaby Cairo han hagut d’esperar vint minuts per veure el 2 a 1 obra de Sergi Miras. A la represa, Miras ha tornat a marcar i quan ja semblava que el partit seria plàcid, ha arribat el segon de Pelicano. El Lloret ha buscat l’empat però Pablo Álvarez ha fet la sentència en un partit gris del Barça.