JORDI TIMBLAU, entrenador del CN Sant Andreu "Que ens ha faltat? Encert a l'hora d'acabar i una miqueta més de calma, sobretot al principi. Hem sortit molt espitoses, molt agressives però ens ha faltat una mica de tranquil·litat a l'hora de fer les coses." PEPE ALCÁZAR, entrenador del CE Mediterrani: "Lo único que les pido es esto, que sigan trabajando, que sigan con ilusión, y yo creo que el ganar partidos cada sábado nos da fuerza ilusión para seguir trabajando el resto de la semana."

Les noies del Medi han sumat la segona victòria de la temporada en un partit dominat de cap a peus contra el Navarra. Les nedadores dirigides per Pepe Alcázar han superat sense contemplacions les visitants i, fins i tot, en l’últim quart les han deixat a zero. Al final 19 a 6 i el Medi al capdavant de la classificació.

El Sant Andreu ha perdut davant el Mataró en un partit amb molta duresa per part visitant. Les del Maresme han anul·lat Ona Meseguer i això ha passat factura a les locals, que no s’han trobat còmodes en cap moment i sempre han anat a remolc al marcador fins al 9-13 final.