Decepció màxima de l'Europa al camp del Prat. Els homes entrenats per Pedro Dólera han perdut un partit que podrien haver guanyat i que se'ls ha escapat en l'últim sospir. L'equip gracienc ha sortit fort des del primer minut i, en el 24, Cano ha avançat els escapulats en una rematada després d'un córner. Els pratencs han tingut ocasions però la més clara ha tornat a ser per l'Europa, però ni Valderas ni Javi Lara han pogut marcar. En la segona part, els locals s'han igualat als graciencs però aquesta vegada amb l'encert de Pedro que ha empatat el partit en el minut 63. El Prat ha buscat la victòria i l'Europa i el porter Rafa Leva ho han aguantat tot fins que un minut més tard que el temps afegit, en el 94, Óscar Sierra ha fet el 2 a 1 final per desesperació del tècnic europeista Pedro Dólera. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Hem sigut uns "pardillos", i amb aquestes situacions no es pot perdonar perquè el Prat és o és perquè tenen més ofici. Et queda cara d'imbècil, sobretot perquè hem patit la pitjor cara del futbol, una derrota, sota el meu punt de vista, injusta. Hem fet mèrits, com a mínim, per puntuar i a sobre t'acaba fent un jugador que en el minut 60 de la segona part ha d'anar al carrer per doble groga."