El partit va començar amb el gol visitant al minut 4, obra d’Esteller. Però els de Gabi Cairo es van refer gràcies a dos gols de Torra que van donar la volta al marcador. Abans de la mitja part, Pablo Álvarez va fer el 3 a 1. Un gol psicològic, ja que la primera part va ser igualada. En canvi, a la represa el Barça va ser molt superior i va acabar guanyant de forma plàcida gràcies als gols de Marc Gual, Beto Borregan i Panadero. Els blaugrana acaben la primera volta amb 12 victòries i un empat.

Fc Barcelona: Aitor Egurrola, Mia Ordeig, Marc Torra (2), Sergi Panadero (1), Beto Borregán (1) -cinc inicial-, Marc Gual (1), Reinaldo Garcia, Pablo Álvarez (1), Sergio Fernández.

CE Noia Freixenet: Xevi Puigbí, Francesc Bargalló, Aleix Esteller (1), Jordi del Amor, Joan Freixas -cinc incial-, Eloi Mitjans, Toni Seró, Pau Bargalló, Oriol Bargalló, Jaume Farrés.

Gols: 0-1, Esteller, min 4; 1-1, Torra, min 10; 2-1, Torra, min 16; 3-1, Pablo Álvarez, min 18; 4-1, Marc Gual, min 33; 5-1, Borregán, min 44; 6-1, Panadero, min 49.