L'Europa ha perdut el darrer partit de Lliga per 0 a 2 amb el Masnou. Els escapulats han fet una primera part molt fluixa i els dels Maresme ho han aprofitat. Primer amb un gran gol de xilena de l'exescapulat Eric Blasco i segon amb un penal de Guille sobre Sergio Rueda que una altre exgracienc, Aitor González, ha transformat. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "La primera part l'hem tirat, no sé realment què ha passat, no sé a què hem sortit a jugar avui, això ja ho hem parlat a la mitja part. De fet, hem fet tres canvis, és ben clar que això no anava per la línia que volíem." Han entrat Roberto Camacho, Marc Esteban i Ramon Rovira i l'equip ha començat ha crear ocasions. Pociello ha estat molt encertat i si no ha estat el porter han estat el pals: un travesser de Javi Sánchez. Una aturada "in extremis" de Pociello a xut de Roberto Camacho, que també ha enviat la pilota al pal i el rebot ha anat a l'esquena del porter del Masnou, que ha acabat traient la pilota. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "La veritat és que no hem estat gens bé. La segona part crec que jugant molt més directe i estant més junts i sortint amb una altra 'rauja' diferent després que t'hagin tocat la cara, doncs l'equip ha reaccionat i tampoc tenim la sort i això també s'ha de veure. Només que el Javi i el Roberto tal, Pociello ha fet tres parades brutals. Hem tingut altres remats allà, no és que no n'hàgim tingut, n'hem tingut per empatar inclús per guanyar." Finalment, l'Europa ha estat incapaç de marcar, i el 0 a 2 ha donat els tres punts al Masnou, que ha celebrat a la gespa la permanència. Els de Pedro Dólera també han celebrat amb l'afició la classificació per al play-off. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "La pressió que els jugadors aguanten no és fàcil, en un club com aquest no és fàcil. Això fa que no puguis demostrar o donar el 200% moltes vegades. Hem d'estar molt contents, hem entrat dins del play-off un altre cop. Jo l'únic que ho veig és en positiu i ara hem de competir, hem de saber competir bé en les eliminatòries. Tenen bastanta facilitat de coneixe'ns perquè tenim BTV i a més sé que molts equips ens han gravat. Nosaltres apuntem qui ve i molts equips ens han gravat. Nosaltres no tenim ni els diners ni la possibilitat d'enviar a un gravador -jo què sé- a Murcia un cap de setmana, un altre a Mallorca un cap de setmana... No ho podem fer, no tenim diners, però hi ha equips que sí que en tenen i molts, i això s'ha de saber. És més fàcil tenir-nos a nosaltres perquè estem a Barcelona i vulguis o no el tema mediatic és més fàcil aquí. D'entrada, qualsevol equip que ens toqui solament posar BTV, de la jornada 1 a la 38, veu gols d'estratègia, ho veu tot, o lo capan, o lo capan o la tenemos liada."

Europa: Eloi, Guillem, Alberto, Víctor Durán, Cuadras (Marc Esteban, min 45), Javi Lara, Diego, Guzmán (Rovira, min 45), Javi Sánchez, Charly Ruiz (Camacho, min 45) i Cebri.

Masnou: Pociello, Héctor, Rueda, Martínez, Reina, Jonathan Ferreira, Peque (Pere Olivé, min 84), Ñito, Alabau (Jordi Sánchez, min 71), Aitor i Èric Blasco (Dani, min 78).

Àrbitre: David Congost Larrosa (Sabadell).

Targetes: Grogues a Guillem, Alberto, Víctor Duran, Cebri i Camacho (Europa) i a Pociello, Peque i Èric Blasco (Masnou).

Gols: 0-1, Èric Blasco (min 24), i 0-2, Aitor, p. (min 32).