Exhibició del Barça davant del líder. Els blaugrana han fomentat la victòria en un bon primer quart en què han aconseguit 11 punts d'avantatge. Bona part del mèrit ha estat d'Ante Tomic, molt efectiu sota l'anella. El Madrid mai no ha aconseguit entrar en el partit i el Barça ho ha aprofitat per eixamplar la diferència fins als 26 punts, gràcies a Àlex Abrines i Kostas Papanikolau. Entre els dos han fet 48 punts. Rudy Fernández ha perdut els papers i ha acabat expulsat per dues tècniques consecutives. A les acaballes, els blancs han maquillat el marcador fins al 86 a 75 final. Un resultat que els dos tècnics han relativitzat de cara al duel de Final Four de divendres.

Els blaugrana han fomentat la victòria en un bon primer quart en què han aconseguit 11 punts d’avantatge. Bona part del mèrit ha estat d’Ante Tomic, molt efectiu sota l’anella. El Madrid mai no ha aconseguit entrar en el partit i el Barça ho ha aprofitat per eixamplar la diferència fins als 26 punts, gràcies a Àlex Abrines i Kostas Papanikolau. Entre els dos han fet 48 punts.

Rudy Fernández ha perdut els papers i ha acabat expulsat per dues tècniques consecutives. A les acaballes, els blancs han maquillat el marcador fins al 86 a 75 final, un resultat que els dos tècnics han relativitzat de cara al duel de Final Four de divendres.

FC Barcelona: Huertas (6), Oleson (5), Papanikolaou (18), Lorbek (6) i Tomic (12) –cinc inicial–; Sada, Abrines (20), Navarro (3), Lampe, Nachbar (6) i Pullen (10).

Reial Madrid: Llull (13), Rudy Fernández (4), Darden (2), Mirotic (19) i Bourossis (9)–cinc inicial–; Rodríguez (13), Carroll (3), Mejri (5) i Slaughter (4).