Última jornada del campionat i el Muntanyesa, amb el play-off assegurat, intentarà aconsenseguir la victòria contra el Vilassar. Sumar els tres punts els asseguraria el segon lloc de la classificació i tenir el factor camp a favor en el play-off d’ascens. A més, sumar un punt més que el Cornellà, líders actuals, donaria a l’equip de Manolo González el títol de campions de Lliga. Pendent del Cornellà i el Muntanyesa estarà l’Europa. Els escapulats tenen una petita opció de ser campions, però, com a mínim, voldran aconseguir la segona plaça. Per fer-ho haurian de guanyar el Masnou. Els del Maresme lluiten per evitar les places de descens.

El ball de possibilitats

El Muntanyesa serà campió si guanya i el Cornellà no ho fa. Els de Nou Barris també podrien ser líders amb un empat si els del Llobregat perden i l’Europa no guanya. Fins i tot, els valdria perdre de menys de quatre gols si el Cornellà també perd i l’Europa empata.

L’Europa és qui ho té més complicat. Necessita guanyar i esperar que Cornellà i Muntanyesa no ho facin. Un empat només els donaria la possibilitat molt remota en cas de derrota del Cornellà i que la Monta perdés per quatre gols o més.