L’Europa necessitava sumar, com a mínim, un punt per evitar qualsevol tipus de possibilitat de patir amb els descensos compensats. Abans del matx, Alberto ha rebut una samarreta commemorativa pels 200 partits que ha disputat amb el club gracienc. Els escapulats han sortit endollats i, en el minut sis, Dani Pujol ha fet el primer gol de l’enfrontament. Amb la tranquil·litat del triomf momentani, els escapulats han tingut oportunitats per ampliar el marcador davant un rival que no s’hi jugava res. El segon gol l’ha fet un altre cop Dani Pujol en una jugada de contraatac poc abans d’arribar al descans. El migcampista ha estat el gran protagonista del dia perquè una altra vegada, aquest cop a la segona meitat, ha fet el 3 a 0, un hat-trick que no oblidarà amb facilitat.
El 4 a 0 definitiu l’ha fet Fran Bea, de falta directa, un autèntic golàs.