El Muntanyesa, amb la moral de la victòria contra el Cerdanyola, visita el camp del Castelldefels. Els de Nou Barris necessiten sumar per mantenir la quinzena posició i així ser el primer equip que eviti els descensos compensats. Això sí, es trobaran un Castelldefels que ha de guanyar per accedir a aquesta mateixa quinzena posició.

L’Europa, després de tres empats a 0, necessita marcar per guanyar el Sabadell B i així assegurar-se la permanència. Els escapulats depenen d’ells mateixos per salvar la categoria i girar full a una temporada difícil.

El Sant Andreu necessita una carambola complicadíssima per jugar la promoció d’ascens. Ha de guanyar al camp de la Pobla Mafumet, que el Terrassa perdi a casa del Cerdanyola i recuperar 8 gols de diferència de la mitjana de gols general respecte als egarencs.

El Júpiter és l’únic que no s’hi juga res de res. L’empat al camp de la Jonquera el va condemnar a Primera Catalana. El partit davant el Peralada servirà de comiat d’una temporada difícil i dura.