Victòria còmoda en l’estrena de Ricard Muñoz a la banqueta blaugrana. El Barça va començar el partit dominant, però el Calafell va defensar bé i es va arribar al descans amb empat a 0. En la segona part, els blaugrana van sortir disposats a trencar el partit i en 3 minuts Reinaldo Garcia va desfer l’empat amb dos gols. Un cop oberta la llauna, el joc blaugrana va millorar i Gual va marcar el tercer. Miras i Ordeig van sentenciar el partit amb el 5 a 0 i, a les acaballes, el Calafell va marcar el gol de l’honor gràcies a Diez. Una victòria per donar confiança a la transició de la banqueta i per continuar amb opcions a l’OK Lliga.

FC Barcelona: Egurrola, Ordeig, Panadero, Torra, Reinaldo -cinc inicial- Gual, Gabarra, Miras, Julià.

CP Calafell: Arellano, Ros, Romeu, Gerard Vergés, Marc Vergés -cinc inicial- Ferrer, Rosa, Díez.

Gols: 1-0, Reinaldo (28′); 2-0, Reinaldo (29′); 3-0, Gual (34′); 4-0, Miras (37′), 5-0, Ordeig (43′); 5-1, Díez (46′).