L'Europa ha guanyat el partit d'anada de la primera eliminatòria contra el Jerez per 1 a 0. Els escapulats han sortit molt forts i això ha fet que al minut 3 una jugada elaborada per Padilla acabés als peus de Rosillo, la centrada del davanter escapulat no ha estat rebutjada i la pilota ha arribat a Javi Lara, que amb un xut amb la dreta ha fet el gol. Amb els de Gràcia per davant en el marcador, els de Pedro Dólera no han afluixat el porter del Jerez, Álex ha tret un xut de Poves. Abans del descans de nou l'Europa ha tingut el gol, Alberto ha rematat de cap i quan tothom ja veia la pilota dins, Álex ha tret una mà increïble. A la represa tot ha seguit igual, els escapulats han seguit creant ocasions mentre que els templaris només ho han provat amb pilotes penjades a Bolaños, però amb poc perill. L'equip de José Antonio Vázquez ha renunciat a l'atac i això ha fet que l'Europa dominés totalment, el joc amb arribades constants. Amb el resultat d'1 a 0 s'ha arribat al final de partit i els de Gràcia viatjaran a Jerez de los Caballeros amb un gol d'avantatge. Els partit es jugarà diumenge, 31, a les set de la tarda.

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi (Guzman, 77′), Ignacio, Javi Lara, Poves (Rovira, 69′), Padilla i Nils (Camacho, 61′).

JEREZ CF: Álex, Pedro Oliva, Héctor Gallego, Jesús Cruz, Barrero, Toboso (Parra, 88′), Juan German, Jorge Zafra, Javi Bolaño, Oli i Chema.

ÀRBITRE: Antonio Monter Solans (Aragó), assistit per José Manuel Abadías Lafuente i Pedro Barrio Menoyo (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues Padilla (Europa) i a Juan German, Jorge Zafra i Chema (Jerez).

GOL: 1-0 (Javi Lara, 3′).