El Sant Andreu ha acabat la Lliga regular amb victòria després d'un gran partit en que no ha permès que el Reus pogués jugar còmode. L'equip andreuenc ha sortit molt fort i en set minuts ha fet dos gols: Victor Curto al minut quatre i quan el Reus encara no havia paït el primer gol Victor Curto un altre cop en rematar una gran assistència de Santi Triguero ha fet el 2 a 0 al minut set. A la segona part Santi Triguero amb un excel·lent passada de Banal i d'una gran jugada al contraatac de Yélamos ha fet el definitiu 3 a 0. Amb la tercera posició el Sant Andreu jugarà diumenge que ve al Narcís Sala el primer partit de l'eliminatòria en un camp en que només han encaixat nou gols aquesta temporada, un rècord històric del club XAVIER GÓMEZ, seguidor de la UE St Andreu "L'any que ve Segona B, l'altre any Segona A, l'altre any final de Lliga Sant Andreu - Barça, Sant Andreu campió de Lliga, a la Champions i el Madrid a Segona"