El juvenil de la Damm jugarà els quarts de final de la Copa del Rei juvenil després d'eliminar el Màlaga. El conjunt cerveser va empatar al camp dels andalusos (2-2) i ha aconseguit imposar-se a casa per 3 a 1. Al minut 24, Carlos Doncel ha obert el marcador. Una Damm que ha jugat uns primers 45 minuts molt bons ha permès que els cervesers arribessin amb l'un a zero al descans. A la represa el Màlaga ha sortit a guanyar el partit. Els de Manel Ruano han gaudit d'ocasions i, fins i tot, han enviat una pilota al travesser. La insistència ha permès als andalusos fer l'empat gràcies a una rematada de cap d'Erik. Els de Cristóbal Parralo han sabut aguantar bé les embranzides del Màlaga i quan en quedaven sis per al final Gonzalo Pereira ha fet el dos a un. La sentència final ha arribat al 89, quan Max Marcet ha fet el definitiu 3 a 1, que ha donat el passi a quarts per a la Damm.